ARDEZIE NERO PERIATA 60 X 30 X 1 CM

144,90 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

ARDEZIE NERO PERIATA 60 X 30 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

In amenajarile interioare si exterioare, Ardezia Nero periata, importata din Brazilia de PIATRAONLINE, face parte din categoria celor mai dure ardezii din lume. Acest lucru se observa mai ales cand este folosita in spatiile cu trafic intens si in cele cu grad de umiditate mare. Astfel, se poate utiliza in baie, bucatarie, living, birou, hol, sali de asteptare etc, la placari de pereti, blaturi, contra-blaturi, seminee, chenare decorative si altele. Ardezia Nero, periata (aderenta mare), se intalneste si in amenajarile exterioare: placari de socluri, podele, scari, ancadramente diverse, la realizarea teraselor acoperite si neacoperite… Oriunde ar fi, pe domeniu public sau rezidential, ardezia Nero, periata, va sugera un grad mare de eleganta si personalitate complexa, in ciuda culorii uniforme, aparent banala.

Culoarea inchisa si bine definita a acestor placi va pune in valoare orice suprafata. Indiferent ca va axati pe modernizarea bucatariei a baii a livingului a holului sau altor spatii interioare ardezia neagra va juca rolul unei amprente personale. In acest an pentru a fi in tendinte designerii si arhitectii folosesc aceast produs pe fatada casei sau placarea gardurilor.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate