LIMESTONE ASTORIA PERIAT 61 X 30.5 X 1.2 CM

158,55 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

LIMESTONE ASTORIA PERIAT 61 X 30.5 X 1.2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Simplitatea este o marca a elegantei de cele mai multe ori. Acesta este si cazul placilor din limestone Astoria cu finisaj periat care, prin amestecul de crem si gri, confera clasa amenajarilor interioare. Se poate utiliza in bai, bucatarii, sufragerii, dar si in birouri, restaurante sau spatii comerciale. La exterior va face mereu o buna impresie in placarile de garduri, socluri sau fatade...

Dimensiunile placilor din limestone Astoria cu finisaj periat (30.5 x 61 cm) sunt ideale pentru o grafica dinamica si subtila pe care o confera amenajarii. Aceasta dinamica se poate incadra in mai multe stiluri decorative. Astfel, putem vorbi de stilul classic, industrial shabby chic, minimalist sau chiar rustic si mediteraneean. Se poate asorta foarte bine cu lemnul, fierul forjat sau cu elemente de inox.  Pentru o cat mai indelungata viata a acestei pietre naturale, recomandam folosirea solutiilor de impermeabilizare si intretinere periodica.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate