MOZAIC TRAVERTIN SCABAS SIDING SCAPITAT 2.5 X 5 CM

207,90 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC TRAVERTIN SCABAS SIDING SCAPITAT 2.5 X 5 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Daca doriti un produs cu totul exeptional si unic Mozaic Travertin Scabas Siding 2.5 x 5 cm, nici o alta lucrare de constructie nu denota mai multa atentie fata de aspectul unei resedinte decat un mozaic realizat din placi mici, in culori atent alese si amplasat strategic pentru a infrumuseta incaperea.


Pe dimensiuni de 2.5 x 4.8 centimetri placile de mozaic din travertin siding pot fi utilizate pentru a crea orice model si pot fi incorporate oricarui concept oricarei viziuni creative.



Utilitate: Cea mai buna utilizare a placilor de Mozaic Scabas Travertin Siding este pentru placaje verticale interioare sau exterioare precum fatade sau garduri. Textura si culoarea vor face orice proiect sa iasa in evidenta intr-un mod placut. O alta utilizare inspirata a acestui produs consta in realizarea braurilor pentru a rupe monotonia in cazul peretilor foarte mari acoperiti cu placi de o singura culoare si de dimensiuni mari.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate