PARCHET STRATIFICAT KARELIA - MAGAZIN PARCHET CONSTANTA

30 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PARCHET STRATIFICAT KARELIA - MAGAZIN PARCHET CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Parchetul din lemn statificat reprezinta alegerea tuturor celor care s-au saturat de lucruri banale, gasite la colt de strada si care au o viabilitate extrem de scazuta. Parchetul din lemn statificat reprezinta alegerea tuturor celor care stiu sa caute calitatea si sa mizeze pe ea. Astfel noi va deschidem calea spre confotrul, relaxarea, rasfatul si placerea vizuala pe care o confera acest tip de parchet.
Bineinteles ca poti sa alegi dintr-o gama generoasa de modele si nuante, ceea ce se potriveste cel mai bine cu asteptarile si gusturile tale. Poti sa te bucuri de calitate si eleganta in acelasi timp. Nu mai ai nevoie de tot felul de artificii nu tocmai placute din punct de vedere vizual pentru a ascunde uzura parchetului, asta pentru ca textura acestui inovator tip de parchet nu va permite factorilor externi, substantelor nocive si nici chiar trecerii timpului sa stirbeasca din calitatile sale.
Va recomandam si articolul despre - Design interior case in Constanta.
Si tu meriti calitate, de aceea aceasta vine la preturi destul de rezonabile, care sa-ti garanteze proprietatile testate ale parchetului din lemn starificat si in acelasi timp sa nu-ti provoace o gaura econimica mare. Astfel alege pentru o viata, parchetul din lemn stratificat pe care il vei gasi in casele tuturor celor care stiu sa se rasfete si sa-si protejeze familia din intrega lume.
Traditia reprezinta primul deziderat al calitatii, iar calitatea naste perfectiue si fericire. Parchetul din lemn traditionat are o traditie de decenii intregi care ii probeaza renumele si calitatea, astfel deschide-ti si tu protile spre un camin care sa cazeze cu adevarat fericirea.
Pentru informatii si comenzi vizitati http://www.nikydecor.ro/parchet-lemn-karelia.html.

Pentru toata colectia dati clic pe imagine.

Dimensiuni - 188 X 19 cm

Garantie - 5

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate