design interiorpentru case, vile s" />

DESIGN INTERIOR LIVING CLASIC BUCURESTI

18 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR LIVING CLASIC BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Realizam proiecte de design interior pentru case, vile si apartamente cu materiale de designer import Italia. In ceea ce priveste caracteristicile tapetului clasic trebuie sa afirmam inca de la inceput ca diversitatea si calitatea reprezinta atributul de baza a acestuia. Vei putea sa alegi dintr-o sumedenie de modele si culori, de imbinari intre forma si culoare, ceea ce se potriveste cel mai bine cu stilul de design interior clasic si personalitatea ta. Fie ca preferi culori mate sau inchise care confera unui living o nota in plus de stil si eleganta, fie ca alegi nuante indraznete precum rosu care induce un strop de romantism si pasiune in orice dormitor, tapetul clasic se transforma in alegerea ideala.
Modele unicolore, damasc, geometrice sau florale te indeamna parca sa da glas casei tale. Sa-i permiti sa-si spuna povestea si sa te faca sa te simti aidoma unui erou din basmul preferat. In acelasi timp un design interior cu tapet clasic va atrage de fiecare data atentia celor care-ti trec pragul, primid admiratia lor.
Este simplu sa exprimi ce simti, e simplu sa tranformi o casa in acasa. E simplu, rapid si comod, trebuie doar sa incerci cu stilul de design care te reprezinta.

Dimensiuni - 290 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate