TRAVERTIN CLASSIC CROSS CUT (MAT SI CHITUIT) 40.6X40.6X1.2CM - COMERCIAL

103,95 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

TRAVERTIN CLASSIC CROSS CUT (MAT SI CHITUIT) 40.6X40.6X1.2CM - COMERCIAL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Simplitatea aparenta a placilor din Travertin Classic Cross Cut (suprafata mata si chituita) fara selectie sau mai bine spus varianta ''comercial'' va vor surprinde prin eleganta pe care o va oferi spatiului dumneavoastra.

Caracteristici:
Placile din travertin classic vin debitate la dimensiunea - 40.6x40.6x1.2cm forma patrata a placilor va face orice proiect sa para mai uniform iar jocurile naturale de culori calde va vor ajuta sa creati o ambianta placuta si primitoare in orice incapere doriti. Finisajul matuit clasic si elegant recomanda aceste placi cu precadere pentru proiectele de acasa.

Utilitate:
Indiferent ca va bazati pe acest produs pentru reamenajarea biroului livingului holului bucatariei sau baii aveti garantia ca fiecare se va transforma din incapere in spatiu functional si placut.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.


*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@piatraonline.ro sau telefon

021.9907
021.350.1494

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate