PLACAJE MARMURA SI TRAVERTIN GRANITALY STONE (CLUJ)

70 RON

(Pretul contine TVA)

De la GRANITALY STONE - Cluj-Napoca

PLACAJE MARMURA SI TRAVERTIN GRANITALY STONE (CLUJ)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Marmura este un material cu o resitenta medie la abraziuni si socuri mecanice ceea ca il face un material mai des intalnit in spatiile rezidentiale, private si nu in spatiile publice sau foarte intens circulate . Folosita in placarea pardoselilor marmura este un semn de grandoare in timp ce pentru placarile din bai sau bucatarii reprezinta imbinarea perfecta si armonioasa intre durabilitate si eleganta.
Din aceste motive enumerate mai sus placajele din marmura sunt folosite cu succes la placari in zonele private ale caselor cum ar fi baile din marmura, livinguri armonizate cu placaje de marmura precum si a zonelor din bucatrii.
Va recomandam sa folositi in interior placaje de marmura lustruite iar in exterior placaje de marmura periate sau buciardate ( suprafata antiderapanta ).
Nu in ultimul rand va recomandam sa folositi cu succes placajele de marmura in baile dumneavoastra atat din motive estetice pentru a complete gama de blaturi pentru baie din marmura dar si din motive functionale pentru ca marmura este ideala in aceste zone unde exista umiditate mai mare aceasta avand o rata de absortie relative mica si pentru ca prezinta caracteristici termoizolante. Placajele de marmura sunt indeale pentru placarile holurilor, a livingurilor dar si a bucatariilor.

Dimensiuni - diverse cm

Garantie - 2

Contacte - GRANITALY STONE:

Telefon fix: 0264453198

Telefon mobil: 0744295807

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate