GRESIE SI FAIANTA ITALIA PRET

45 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

GRESIE SI FAIANTA BAIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Colectia de gresie si faianta pentru baie, living, hol, bucatarie Marble Experience este una dintre cele mai exigente colectii de gresie productie italiana, realizate de producatorul Italgraniti cu personalitate surprinzatoare si calitatea estetica, care este caracteristica, distinctiva al rezultatului unei cercetări îndelungate cu capacitatea de a interpreta tema imitatiei de marmura cu adevărat.
- Solutii amenajari interior cu Gresie si faianta in Constanta.

Gresia de productie Italia este speciala; dalele au dimensiuni de 120 cm lungime, sunt fabricate din portelan si pot fi in două lătimi diferite: 15 si 20 de centimetri , care se poate folosi la un living de lux classic sau modern, cat si la baie, bucatarie etc. Sand Wood astăzi oferă geometria compozitională specială prin interpretarea nobila a podelei din materialul ceramic, incomparabil cu efect de lemn in nuante naturale cu rezistentă mare in timp, extrem de simplu si rapid de întretinut. Gresia Wood sand potrivita pentru livingul, casa sau vila dvs. este disponibila la comanda in magazin gresie Constanta la pret de producator.
Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.

Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior in Bucuresti, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.

Dimensiuni - 60 x 60 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate