SOLUTIE IMPERMEABILIZARE SI PROTECTIE MARMURA, GRESIE, GRANIT

186 RON

(Pretul contine TVA)

De la SMART DESIGN - Sibiu

SOLUTIE IMPERMEABILIZARE SI PROTECTIE MARMURA, GRESIE, GRANIT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SurfaPore T: Tratament nanotehnologic activ pentru protectia impotriva patarii suprafetelor de marmura, granit si portelan. Produsul creeaza o bariera incolora si impermeabila prin sigilarea celor mai fini pori, oferind un scut impermeabil continuu.

SurfaPoreT este o emulsie pe baza de apa, cu nanoparticule. Mecanismul sau de actiune este amplu in esenta, dar efectiv in practica. Nanoparticule construite special sa se potriveasca intre porii suprafetei lustruite, patrund si inunda porii predispusi la acumularea murdariei. Aceste nanoparticule au abilitatea de a se polimeriza si de a creea o retea impermeabila. In acelasi timp, particulele SurfaPoreT adera pe peretii porilor si astfel acoperirea devine permanenta si eficienta. Dupa tratare, particulele de murdarie nu mai reusesc sa patrunda in microporozitatea suprafetelor ( placi de marmura, granit sau piatra lustruita). Asadar, un obiectiv valoros a fost atins: impregnarea permanenta a porilor, ceea ce asigura protectie impotriva petelor si o curatare usoara.

Pe langa protectia impotriva petelor, designul molecular al nanoparticulelor SurfaPoreT determina o caracteristica aditionala: hidroizolatia, situata in centrul nanoparticulelor, este raspunzatoare pentru crearea unui strat hidroizolant continuu, care protejeaza fiecare placa.


Consum: rata estimata de consum este de 1 litru pentru 14-20 mp, depinzand mult de proprietatile suprafetei pe care este aplicat produsul.
Proprietati fizice:
Emulsie pe baza de apa, galben-deschis, cu un usor miros si PH=9,88.
Punct de fierbere: >100C.
Punct de autoaprindere: >100C
Densitate: 1,05g.cm-3
Vascozitate: 15,72 cP
SurfaPore T nu este considerat un oxidant.

Siguranta si depozitare:
SurfaPoreT nu contine ingrediente periculoase si este pe baza de apa. Continutul VOC - 53g/L (limita UE - 2010-140 g/L). Nu este periculos, conform Directivei Consiliului 1995/45/EC si amendamentele subsecvente.



PRET: 1 litru = 186 lei, 4 litri = 546 lei

Garantie - 12 luni

Finantare - 50% in momentul lansarii comenzii, 50% la primirea produsului

Contacte - SMART DESIGN:

Telefon fix: 0269234875

Telefon mobil: 0723286888

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate