PROFILE DECORATIVE

12 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la DECOSTYRENE - Iasi

PROFILE DECORATIVE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Profilele DecostyreneŽ pentru fatada adauga personalitate, frumusete si stil casei tale, avand o calitate superioara la costuri mult mai reduse decat sistemele clasice pentru decorare a cladirilor.
DecostyreneŽ a testat profilele de fatada in cele mai dificile conditii climatice, rezistand la temperaturi extreme, ploaie, raze solare, gheata si zapada. Daca sunt instalate corect pot rezista peste 50 de ani.
Datorita structurii din polistiren expandat de inalta densitate acoperit cu polimeri de ultima generatie, profilele DecostyreneŽ sunt usoare si nu adauga greutate suplimentara fatadei. Sunt rigide dar totodata elastice si completeaza perfect sistemul de termoizolatie al casei tale.
Profilele pentru imbinarea dintre tavan si perete se remarca prin designul si calitatea exceptionale transformand incaperea ta intr-o oaza de confort. De asemenea, ele reprezinta solutia ideala pentru ascunderea imperfectiunilor de la imbinarea dintre perete si tavan.
Polistirenul expandat (EPS) este un material care poate fi reciclat 100%, nu favorizeaza dezvoltarea microorganismelor, nu putrezeste, nu creeaza mucegai, nu se dezintegreaza, dar in schimb necesita protectie mecanica impotriva socurilor.
Profilele DecostyreneŽ sunt prezentate spre comercializare in magazinele de profil.Panoul de prezentare contine materiale publicitare in care sunt prezentate modele de cornise, ancadramente, pervazuri si chei de bolta.
Daca va plac oricare dintre modelele noastre standard sau doriti sa deveniti propriul arhitect al casei, va rugam sa ne anuntati si va vom trimite comanda pe baza specificatiilor dvs. Puteti sa ne trimiteti pe e-mail, posta, fax desenele modelelor personalizate in oricare dintre urmatoarele formate, PDF, DXF, DWG, JPG, GIF, PNG, TIFF impreuna cu numarul de piese de care aveti nevoie. Va vom trimite un raspuns care va rezolva "impasul" in care se afla casa dumneavoastra.
Va rugam sa nu ezitati sa ne sunati daca aveti intrebari cu privire la comanda sau cu privire la produsele noastre.
Asteptam sa ne vizitati si pe: http://www.decostyrene.ro

Dimensiuni - 1.20 m

Finantare - negociabil

Contacte - DECOSTYRENE:

Telefon fix: 0232244770

Telefon mobil: 0727310430

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate