PLACARI CU MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN, AMENAJARI CASE, VILE

85 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANOMIS - Simeria

PLACARI CU MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN, AMENAJARI CASE, VILE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SC MARM.II SRL produce/prelucreaza: cruci din marmura-granit, balustrade din marmura formate din balustrii si mana curenta, seminee de marmura; amenajari interioare/exterioare: scari, glafuri, socluri din MARMURA-GRANIT-TRAVERTIN. Toate, la cel mai bun pret de pe piata.
Contact: 0729/581981 sau 0731/063669 si 0763/023957, adresa de e-mail: marmorgranitsimeria@yahoo.com, web: www.anomis.aaz.ro.
Sediul principal este in judetul Hunedoara, orasul Simeria, avem un sediu si in judetul Ialomita, orasul Urziceni, in Bucuresti si Constanta, Eforie Nord.
Va asteptam cu comenzi zilnic, la numarul de telefon afisat mai sus.
Monumente la preturi avantajoase.
Precizari: La o comanda de 1500 RON va oferim poza de ceramica gratuita, iar caracterele care vor veni inscriptionate pe monument: nume, prenume, data nasterii si a decesului sunt, de asemenea, gratuite!
Va oferim o gama larga de modele atat din marmura alba, cat si granit de toate culorile, preturile incepand cu 600 RON - in cazul marmurei, iar la granit preturile incep de la 1500 RON.

Dimensiuni - nelimitat cm

Garantie - 2

Contacte - ANOMIS:

Telefon mobil: 0729581981

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate