PACIFIC - PLACARI DE INTERIOR

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la PACIFIC Adfi-serv com srl - Bacau

PACIFIC -- PLACARI DE INTERIOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

-Placari interioare si exterioare cu materiale compozite Parklex 500
- Aplicatii pentru Aeroporturi
- Aplicatii pentru Gari
- Aplicatii pentru Sali de conferinte
- Aplicatii pentru Birouri
- Aplicatii pentru Hoteluri
- Aplicatii pentru Locuinte

Parklex 500 sunt panouri din lemn natural pentru placari interioare in zone uscate (tavan si pereti) fabricate in intregime din fibre din lemn natural, presate la temperaturi inalte si impregnate cu rasina termoset utilizand sistemul exclusiv Gureprex.
Lemnul natural utilizat pentru fabricarea panourilor Parklex ofera un aspect deosebit de calitate si confort interioarelor.
Cu Parklex 500, tavanele si peretii capata o noua infatisare. Daca sunteti in cautarea calitatii si confortului, panourile din lemn natural pentru interioare Parklex reprezinta alegerea ideala. In plus varietatea de finisaje permite designerilor si arhitectilor combinatii creative din lemn natural pentru tavane si pereti. Parklex Facade sunt panouri din lemn stratificat de inalta densitate (HPL) finisate cu furnir din lemn natural, rezistente la radiatii UV si agenti atmosferici.

Garantie - 20 ani

Contacte - PACIFIC Adfi-serv com srl :

Telefon fix: 0234581345

Telefon mobil: 0722202178

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate