PARCHET TRIPLU STRATIFICAT STEJAR

25 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la PARCHET PE VIATA - Bucuresti

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT STEJAR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Noua colectie parchet triplu stratificat XXL.
Parchet triplustratificat Stejar 3 Strip.
Datorita calitatii parchetului triplu stratificat, veti obtine o suprafata neteda, uniforma, perfecta. Parchetul triplu stratificat este stabil dimensional. Stratul de lemn nobil este de caliate superioara, alcatuit dintr-o singura lamela de parchet (full plank). Fiind vorba despre un parchet triplu stratificat gata finisat, nu necesita alte operatiuni in afara de montaj. Parchetul triplu stratificat este recomandat pentru incalzirea in pardoseala.
Parchetul triplu stratificat din stejar este finisat cu cinci straturi de lac poliuretan acrilic tratat UV, ce ofera durabilitate parchetului. Toate cele cinci invelisuri au proprietati diferite, completandu-se intre ele, oferind rezistenta la trafic intens. Lacul utilizat de Karelia este foarte elastic, flexandu-se la miscarile naturale ale lemnului.
Parchetul din stejar este cel mai apreciat la noi. Culoarea maronie deschisa, face ca decorul clasic sau modern sa fie bine scos in evidenta. Parchetul din stejar este intotdeauna sinonim cu durabilitate, stabilitate si valoare. Avand caracteristici tehnice de necontestat, parchetul triplu stratificat de stejar de la Karelia are o gama larga de finisaje si culori.

Caracteristici generale:
* Rezistent
* Elegant
* Perfect pentru orice design
Mai multe detalii pe http://www.parchetpeviata.ro/produse/parchet-stratificat-karelia/parchet-stejar-e26.html

Dimensiuni - 14x188x2266 cm

Garantie - 10 ani

Contacte - PARCHET PE VIATA:

Telefon mobil: 0726022133

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate