PARCHET PE VIATA

Bucuresti

Str. Aura Buzescu Nr. 59

Firme

Contacte - PARCHET PE VIATA

Telefon mobil: 0726022133

Contact: Gigi Vasilache

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PARCHET PE VIATA

Parchet pe Viata - o companie full service: consultanta, servicii de montaj parchet, materiale profesionale de instalare parchet, oferta variata de parchet masiv exotic si autohton, parchet stratificat cu finisaje deosebite, parchet dublu stratificat recomandat pentru incalzirea in pardoseala, parchet baie, pardoseala de exterior / deck, scari din lemn masiv, lacuri, chituri, grunduri, produse profesionale de intretinere etc.

Ne recomanda:

EXPERIENTA
Experienta dobandita in timp si dezvoltarea continua a echipei PARCHET PE VIATA sunt folosite in interesul clientilor nostri. Experienta in montajul si finisajul parchetului ne permite sa oferim o garantie de buna executie clientilor nostri.

GARANTIA
Produsele de calitate si experienta acumulata in decursul anilor ne permit sa oferim o GARANTIE DE 5 ANI pentru montajul parchetului.

PROFESIONALISMUL
Oferim solutiile opime pentru fiecare nevoie a clientului. Mentinem o legatura permanenta prin intalniri directe, telefon sau e-mail, pentru o buna desfasurare a proiectelor.

INFORMATIA
Prin intermediul site-ului ne informam permanent clientii sau posibilii clienti in legatura cu ultimele produse aparute pe piata pardoselilor din lemn masiv, noile finisaje, parchet, lacuri, baitui, uleiuri etc.

ACCESIBILITATEA
Produsele noastre pot fi vazute in showroom-ul nostru, unde puteti beneficia de suport tehnic si indrumare de specialitate. Veti fi informati cu privire la toate etapele de lucu ale proiectului dumneavoastra, durata si costul final.

Echipa noastra

Parchet pe Viata reprezinta o echipa specializata in montajul parchetului, care pune mare pret pe aprecierea muncii sale. Din acest motiv suntem interesati sa dezvoltam cu dumneavoastra, clientii nostri, o colaborare deschisa, bazata pe incredere reciproca si respect fata de investitia facuta de domniile voastre.

Acordand o grija deosebita detaliilor, Parchet pe Viata reuseste sa combine experienta indelungata cu o buna cunoastere a tuturor caracteristicilor si avantajelor pe care le prezinta parchetul.

Ne propunem ca, in colaborare cu Dumneavoastra, sa gasim solutiile cele mai potrivite in alegerea parchetului, materialelor, designului si tehnologiei.

Experienta noastra recomanda Parchet pe Viata in montarea oricarui tip de parchet - masiv, stratificat. Cu toate acestea, recomandam clientilor nostri in mod special folosirea parchetului din lemn masiv sau stratificat, datorita avantajelor net superioare pe care le prezinta fata de celelalte tipuri de parchet existente.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate