GRESIE EXTERIOR PORFIRITE 30×60 CM. CERAMICA OPERA - GRESIE ITALIANA CALITATEA 1.

78,90 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

GRESIE EXTERIOR PORFIRITE 30×60 CM. CERAMICA OPERA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Gresie exterior Porfirite 30×60 cm. Gresie portelanata de la Ceramica Opera CALITATEA 1.
TRIMITEM MOSTRE DE GRESIE in toata tara pentru a vedea fizic modelul dorit. Tel. 0741994167.
Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt produse in ITALIA, sunt de trafic intens, interior, exterior si sunt adecvate inclusiv la INCALZIREA IN PARDOSEALA.
Pentru mai multe modele intra pe site: www.angel-company.ro
Pentru informatii sau suport tehnic ne poti contacta la telefon.

OFERIM TRANSPORTUL GRATUIT oriunde in Romania de la… Citeste mai mult > pe site: www.gresieportelanata.ro/transport-gratuit-gresie-portelanata/ sau cere informatii 0741994167

Oferim transportul Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult pe site > https://www.gresieportelanata.ro/transport-gratuit-gresie-portelanata/

La cerere, putem trimite mostre in toata tara pentru a vedea fizic modelul dorit..
PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI. Tel 0741994167

Un model exceptional, cu structura lisa dar in acelasi timp antiderapanta poate fi montata cu succes la exterior. Bineinteles ca este o alegere exccelenta si la spatiile interioare. Daca vorbim de bai, bucatarii sau spatii unde suprafata gresiei trebuie sa nu alunece, deasemenea este o alegere cat se poate de inspirata. Ceramica Opera prin modelele simple dar la moda va da spatiului tau o nota de eleganta si bun gust. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt import Italia. Adecvate pentru exterior/interior, trafic intens si incalzire in pardoseala. De retinut este ca, inainte de a va decide ce model preferati, la cerere, va putem trimite o mostra din modelul dorit.

Va rugam sa ne contactati pentru orice informatie necesara, care poate face alegerea cea mai buna (Gresie exterior Porfirite 30×60 cm) pentru proiectul Dumneavoastra. Telefon. 0741994167.

Dimensiuni - 30x60  cm

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate