VOPSEA EPOXIDICA PENTRU PROTECTIA SUPRAFETELOR DE BETON SAU CIMENT MAPEI 20KG/SET MAPECOAT W

1059,62 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
VOPSEA EPOXIDICA PENTRU PROTECTIA SUPRAFETELOR DE BETON SAU CIMENT MAPEI 20KG/SET MAPECOAT W
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Utilizarea in industrie a unei palete foarte largi de substante de toate tipurile a dus la aparitia nevoii de a proteja suprafetele ce intra in contact permanent cu acestea. Betonul este un material foarte dur, insa este destul de sensibil la actiunea unor subtante acide, care patrund in interiorul sau si il destabilizeaza. Regasim frecvent astfel de situatii, de aceea este foarte important ca suprafetele din beton sa fie protejate împotriva actiunii acestor compusi chimici.

Mapei a elaborat o vopsea epoxidica speciala pentru aprotejarea constructiilor si podelelor din beton sau ciment: Mapecoat W alb. Aceasta vopsea este ideala pentru a vopsi atat la interior cat si la exterior podelele si peretii tunelelor, rezervoarelor, conductelor de apa, dar si elementele stradale din beton. Pentru ca nu contine solventi, vopseaua poate fi utilizata in siguranta si pentru a vopsi suprafete din industria alimentara, chimica, electronica, in sali de mese, bucatarii, spitale.

Caracteristici tehnice

Mapecoat W de la Mapei este o vopsea alba, bicomponenta pe baza de rasini epoxidice in dispersie apoasa si pigmenti speciali cu acoperire ridicata. Mapecoat W nu contine solventi, este inodora si confera suprafetelor un aspect semi-lucios, neted.

Rezistenta la actiunea agresiva a acizilor slabi, hidrocarburilor si uleiurilor, vopsaua anticoroziva pentru beton este recomandata si pentru protectia pardoselilor pentru spitale, spatii antiseptice din industria alimentara, chimica, farmaceutica, sali de mese, bucatarii, locuri publice. Un avantaj este acela ca este o vopsea rezistenta la periile masinilor de spalat pardoseala, deci permite o curatare intensa si adecvata acestor spatii.

Componenta A este disponibila in ambalaj de 5 kg., este fluida si transparenta

Componenta B este disponibila in ambalaj de 15 kg., are consistenta unei paste groase si are culoare alba.

Recomandari

Mapecoat W nu se aplica:

- diluat cu solventi

-daca exista riscul unei ploi iminente

-pe suprafete friabile sau prafoase

-la temperaturi in afara intervalului +5 - +35°C

Cum se aplica

Suprafetele ce urmeaza a fi acoperite cu vopseaua epoxidica trebuie sa fie curate, fara praf, uleiuri, lapte de ciment sau alte impuritati, si este de preferat sa fie uscate.

Fiind un tratament bicomponent, cele doua parti trebuie amestecate, componenta A (rasina) turnandu-se in componenta B (intaritorul), avand grija sa se inglobeze cu o spatula tot materialul. Amestecarea se face cu un mixer electric la turatie mica pana la obtinerea unei paste omogene.

Mapecoat W se aplica prin pensulare, cu trafaletul sau prin pulverizare. Sunt necesare doua straturi, cel de-al doilea putand fi aplicat dupa uscarea primului strat, adica dupa 6 pana la 24 de ore de la aplicarea acestuia.

Descriere tehnica

Vopsea epoxidica bicomponenta in dispersie apoasa pentru protectia suprafetelor pe baza de ciment.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate