VOPSEA EPOXIDICA ANTIACIDA PENTRU SUPRAFETE DE BETON MAPEI 5KG/SET MAPECOAT I 24 NEUTRU

270,29 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
VOPSEA EPOXIDICA ANTIACIDA PENTRU SUPRAFETE DE BETON MAPEI 5KG/SET MAPECOAT I 24 NEUTRU
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suprafetele din beton necesita o protectie speciala atunci cand se afla in contact permanent sau ocazional cu acizi, solutii caustice si hidrocarburi. Actiunea acestora poate deteriora puternic structura betonului si efectele pot fi nu numai la nivel estetic, cat si functional. Pentru a asigura protectia betonului in fata acestor substante acide, Mapei a elaborat o vopsea speciala, Mapecoat I 24.

Mapecoat I 24 este o vopsea speciala pentru protejarea pardoselilor, a rezervoarelor si a conductelor din beton. Ea asigura o durata mare de viata a acestora, impermeabilizand betonul si tinand acizii departe de structura interna a acestuia.

Caracteristici tehnice

Mapecoat I 24 de la Mapei este o vopsea bicomponenta pe baza de rasini epoxidice cu pigmenti speciali. Componenta A are o consistenta de pasta densa de culoare neutra, iar componenta B este transparenta si fluida, raportul de amestecare fiind urmatorul: componenta A : componenta B = 4 : 1. Mapecoat I 24 este disponibil in cantitati de 5 kg (componenta A 4 kg + componenta B 1 kg)

Mapecoat I 24 ofera o acoperire excelenta, iar dupa uscarea completa este rezistenta la uleiuri, acizi, saruri, hidrocarburi, dar si la inghet.

Recomandari

Mapecoat I 24 nu se utilizeaza:

-pe suprafete umede, expuse la soare puternic sau fierbinti, prafuite sau friabile

-diluat cu solventi sau apa

-la temperaturi sub +5°C

Cum se aplica

Suportul din beton trebuie sa fie perfect curat, uscat si solid. Se recomanda sablarea suprafetei si acoperirea fisurilor.

Cele doua componente ale Mapecoat I 24 se amesteca imediat inainte de a se utiliza. Se adauga componenta B (intaritorul) in componenta A (rasina) si se amesteca cu un mixer la viteza redusa pana la omogenizare. Mapecoat I 24 neutru poate fi colorat cu Mapecolor Paste in timp ce se prepara.

Mapecoat I 24 se paote aplica cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare, in 2 straturi. Stratul 2 se poate aplica dupa 6-24 de ore de la aplicarea primului strat.

Descriere tehnica

Vopsea epoxidica bicomponenta pentru protectia anti-acida a suprafetelor din beton.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate