PLASA DIN FIBRA DE STICLA PENTRU ARMAREA HIDROIZOLATIILOR MAPEI 50 ML/ROLA MAPENET 150

297,11 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
PLASA DIN FIBRA DE STICLA PENTRU ARMAREA HIDROIZOLATIILOR MAPEI 50 ML/ROLA MAPENET 150
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Specialistii recomanda de fiecare data utilizarea unor materiale de calitate, din aceeasi gama, pentru ca rezultatele amenajarii sa fie cele scontate, iar lucrarea sa aiba o durata mare de viata.

Pentru hidroizolatii se foloseste uneori, acolo unde este nevoie, o plasa din fibra de sticla pentru armare. MAPENET 150 de la Mapei se utilizeaza in asociere cu Mapelastic, Mapelastic Smart, Monolastic sau Monolastic Ultra utilizate la terase impermeabilizate, balcoane, bazine de înot, bai, cabine de dus, etc cu placi ceramice sau piatra finisata. In zonele cu solicitari in straturile impermeabile realizate in combinatie cu Mapegum WPS si Aquaflex. Alaturi de Plastisol plasa este utilizata pentru repararea membranelor bituminoase fisurate si alaturi de Plastimul cand este aplicat pe substraturi cu microfisuri.

Caracteristici tehnice

Tesatura MAPENET 150 de la Mapei este realizata din fibre de sticla tratate cu o amorsa speciala care ii confera rezistenta la alcali si imbunatateste aderenta pe toate produsele de impermeabilizare, nivelare si finisare. Aceasta tesatura din fibre de sticla armeaza stratul de hidroizolatie pentru a-l proteja impotriva formarii fisurilor datorate deplasarilor in substrat sau pe suprafetele placate.

Cum se aplica

Acest produs trebuie sa fie ingropat complet in stratul impermeabilizant sau in componentele de nivelare. Etape de aplicare:

-se aplica un strat uniform de aproximativ 1-1.5 mm grosime de produs impermeabilizant cu o mistrie

-se aplica tesatura Mapenet 150 pe suprafata respectiva si se preseaza usor cu mistria pana cand se inglobeaza complet in pasta.

Este indicata petrecerea la imbinarea benzilor pe o latime de cel putin 5 cm.

Descriere tehnica

Tesatura din fibra de sticla rezistenta la alcali utilizata pentru armarea straturilor de protectie impermeabilizate, membranelor anti-rupere si straturilor pe baza de ciment de nivelare si finsare.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate