Diluantul pentru Vopsele Marcaj Rutier EMEX ROUTE e" />

GRUND ANTICOROZIV TERMOREZISTENT EMEX HTP-700

38 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la ROMTEHNOCHIM SRL - Bucuresti

GRUND ANTICOROZIV TERMOREZISTENT  EMEX HTP-700
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

     Diluantul pentru Vopsele Marcaj Rutier EMEX ROUTE este un produs special, cu o arie de aplicare determinata si limitata si utilizare industriala, realizat prin combinarea de solventi specializati, in proportii bine definite, in vederea obtinerii de rezultate de maxima eficienta.
Utilizarea acestui diluant este limitata la reglarea vascozitatii vopselelor pentru marcaje stradale si eventual, la solventarea vopselelor clorcauciuc, doar la indrumarea producatorului.

Caracteristici principale:
- Reactie imediata;
- Consum optim;
- Randament mare;
- Timp mare de pastrare;
- Eficient la solventare;
- Pastreaza calitatile vopselei;
- Permite curatare eficienta;
- Compatibilitate pentru produse dedicate;
- Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Domenii de Utilizare:
     Solventul pentru Vopsele de Marcaj Rutier Emex Route este utilizat la reglarea vascozitatii, printr-o diluare in procente bine determinate si prevazute in Fisa Tehnica. In functie de modul de aplicare si de tipul masinii cu care se face aplicarea, pentru obtinerea de rezultate maxime, este posibil sa fie necesare corectii ce se vor stabili prin teste succesive.
     Produsul dedicat este Vopseaua pentru Marcaj Rutier Emex Route, dar cu acordul producatorului, acest solvent va putea fi folosit si la: 


- Vopsea Clorcauciuc pentru Metal si Piscine Emex,


- Grund Anticoroziv Clorcauciuc Emex,


- Grund de Amorsare Clorcauciuc Emex,


- Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex.


     Diluantul pentru Vopsele de Marcaj Rutier se poate folosi cu rezultate excelente si pentru curatarea instrumentelor de aplicare, cum ar fi masinile de pulverizare sau instalatiile air-less, dar si pulverizatoare cu aer, ori alte instrumente.
In functie de modul de aplicare, de tipul utilajului, al instalatiei air-less sau chiar a instrumentelor de aplicare, dilutia se va situa intre 5 ÷ 15%. Vor fi efectuate teste succesive pentru determinarea raportului optim de solventare situat in intervalul precizat, in special in cazul folosirii de duze speciale.
     Pentru evitarea compromiterii unui produs solventat, acest tip de diluant nu se va folosi pentru nici o alta vopsea infara recomandarilor producatorului, sau fara teste concluzive de compatibilitate.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Siliconic-Termorezistent-HTP-700.pdf

Garantie - 12 luni

Contacte - ROMTEHNOCHIM SRL:

Telefon fix: 0214570646

Telefon mobil: 0724509552

Web: emex.ro/index

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate