HIDROIZOLATII ACOPERISURI SOLARE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC UNITED MODULES SYSTEM SRL - Bucuresti

HIDROIZOLATII ACOPERISURI SOLARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

 Hidroizolatii acoperisuri solare - Intr-o lume moderna mereu in cautare de noi resurse , energia solara este tot mai larg utilizata.

Sistemul de acoperisuri solare (acoperis tigle solare) are la baza membrana hidroizolanta epdm Firestone peste tot in lume.

Fixarea panourilor solare pe membrana hidroizolanta prezinta niciun risc pentru hidroizolarea halelor si cladirilor cu membrana de cauciuc.

In randurile de mai jos, va furnizam unele date privind evolutia fenomenului acoperisului cu panouri solare.

Va oferim si detalii privind montarea acoperisurilor solare pe membrana epdm ( montaj acoperis solar pe membrana hidroizolanta).

Hidroizolatii acoperisuri solare - Evolutie fulminanta


Datele statistice ne dovedesc amploarea extraordinara pe care utilizarea de acoperisuri cu panouri  solare o are in prezent.

Atat in Europa cat si in Statele Unite este incurajata utilizarea de energie verde din surse regenerabile. Nici Asia sau Australia nu sunt insensibile la acest fenomen.

Numai in S.U.A. din 2010 si pana in prezent, productia de enegie solara a crescut de cincisprezece ori. Ocuparea fortei de munca in industria solara americana  a depasit cu mult 200.000 de persoane.

Aceasta cifra reprezinta mai multi angajati decat cei din industria de extractie a titeiului si gazelor naturale. In ceea ce priveste industria carbunelui, aceasta are de 3 ori mai putine persoane in activitate.

Peste  1,1 milioane de case americane beneficiaza de hidroizolatii cu acoperisuri solare. De asemenea memebrana se foloseste si hidroizolarea terselor blocurilor si la hidroizolatia fundatiilor, pivnitelor, subsolurilor si beciurilor. la Este doar un indiciu despre ceea ce este posibil. Nu există nicio îndoială că energia solară acasă se răspândeste deja în mod contagios.

La fiecare  2,5 minute in S.U.A.  apare o noua instalatie solara. Fenomenul este comparabil si in Europa si Japonia.

Potentialul acoperisului  solar pentru a deveni o sursa principala de energie este din ce in ce mai evident.

Hidroizolatie acoperisuri solare - Cum se instaleaza?


Panourile solare se instaleaza  direct pe membrana epdm Firestone ce protejeaza pe terasele si acoperisurile cladirilor.

Montajul se bazeaza pe accesoriile profesionale cuprinse in sistemul Firestone QuickSeam. In acest mod impermeabilitarea membranei hidroizolante ramane perfecta.

Hidroizolatii  acoperisuri solare a membrana epdm Firestone


Dupa cum am mentionat deja, structura de panouri solare (acoperis panouri fotovoltaice) va fi  fixata pe membrana hidroizolanta. Aceasta va prelua precipitatiile de pe acoperisul solar si le va evacua prin sistemul de drenaj.

Va recomandam sa apelati la profesionistii firmei noastre pentru a realiza in siguranta aceste lucrari de hidroizolatii acoperisuri solare. De asemenea. se mai poate folosi membrana si pentru hidroizolarea containerelor modulare.

 

Contacte - SC UNITED MODULES SYSTEM SRL:

Web: www.membranaepdm.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate