MEMBRANA HIDROIZOLANTA EPDM FIRESTONE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC UNITED MODULES SYSTEM SRL - Bucuresti

MEMBRANA HIDROIZOLANTA EPDM FIRESTONE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Membrana hidroizolanta epdm  Firestone - In prezent, oriunde am calatorii in tara, putem vedea tot mai multe lucrari de hidroizolatii (hidroizolatii acoperisuri sau hidroizolatii fundatii) cu membrana hidroizolanta epdm Firestone.


Putem observa ca aceste membrane hidroizolante (membrana cauciuc sintetic) sunt utilizate la  izolarea cladirilor de locuit, precum blocuri, case sau vile.


Mai mult, membranele epdm se folosesc si la hidroizolarea acoperisurilor cladirilor de birorui, hotelurilor, salilor polivalente si institutiilor publice.


Sistemele de hidroizolatii Firestone sunt perfect adaptabile acoperisurilor si teraselor moderne.Memebrana hidroizolanta epdm - Utilitate


Sunt deosebit de utile la realizarea lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri verzi sau hidroizolatii acoperisuri solare.


Aceste membrane Firestone servesc si la hidroizolarea rezervoarelor de apa dar si la hidroizolarea fundatiilor, beciurilor sau pivnitelor (membrana hidroizolanta beci)


Atunci cand avem probleme cu hidroizolarea cladirilor in care locuim sau lucram, este firesc sa ne intereseze care sunt cele mai bune metode de hidroizolare.


In continuare, va oferim informatii utile privind membranele epdm si intrebuintarea acestoraMembrana hidroizolanta epdm Firestone - ce este EPDM?


EPDM (terpolimer de etilena propilena diena) este o membrana hidroizolanta din cauciuc sintetic, renumita pentru durabilitate si flexibilitate.


Reprezinta o membrana hidroizolanta extrem de folosita la izolarea cladirilor din Europa si Statele Unite. Fara indoiala membrana Firestone devine tot mai populara, pe zi ce trece, in intreaga lume.


Membrana epdm are doua componente principale (etilena si propilena) ce reprezinta derivate din petrol si gaze naturale.


La nivel international cauciucul EPDM este vandut atat in varianta neagra cat si alba avand grosimi si latimi variate, perfect adaptabile suprafetelor.Membrana hidroizolanta epdm Firestone - Ce este un acoperis  din membrana hidroizolanta?


Un acoperis sau terasa hidroizolata cu membrana reprezinta un sistem Firestone pentru pentru cladiri .


Se utilizezata pentru indepartarea eficienta a apei de pe suprafata acoperisurilor si protejarea de lunga durata a constructiilor civile si industriale.


Usor de utilizat si foarte rapid de aplicat, membranele hidroizolante sunt perfecte pentru hidroizolarea halelor industriale de intindere mare.Membrana hidroizolanta epdm Firestone a Cat rezista  membrana din cauciuc EPDM?


In urma cu aproximativ 40 de ani, in Statele Unite a fost instalat prima terasa acoperita cu membrana hidroizolanta epdm .


Acesta este si astazi functionala, pana in prezent necesitand doar intretinerea standard fara reparatii de anvergura.


Membrana hidroizolanta Firestone are o speranta de viata de cel putin patruzeci de ani.


Are o componenta chimica stabila ce ii permite sa suporte temperaturi extreme si razele ultraviolete.


Prezinta un grad ridicat de flexibilitate si poate fi extinsa cu pana la 300% chiar si la temperatura foarte scazute.Membrana hidroizolanta epdm Firestone - Ce grosime are membrana hidroizolanta EPDM?


Membranele EPDM au trei grosimi clasice: 45 , 60 si 90 mm. Grosimea membranei hidrozolante este suficienta pentru orice lucrari de hidroizolatie cu membrana epdm.


Sunt foarte eficiente si in cazul hidroizolarii containerelor modulare. Chiar daca, la o prima impresie, suprafata neregulata formata de unirea mai multor containere modulare pare greu de invelit, acest lucru se face fara probleme cu membrana epdm de la Firestone.Membrana hidroizolanta epdm Firestone - Ce suprata are membrana din cauciuc  EPDM?


Membrana de cauciuc sintetic EPDM este o membrana hidroizolanta ce se fabrica in foi de mari dimensiuni.  Acestea pot acoperi chiar si suprafete de 915 mp ( 61 m X  15 m).


Acest aspect reprezinta un avantaj important intrucat lipirea membranei epdm se face intr-un numar mult mai redus de puncte (lipiri putine).Membrana hidroizolanta epdm Firestone a Cum se instaleaza membrana hidroizolanta EPDM?


EPDM  poate fi instalat utilizand diferite sisteme de fixare ( sisteme de fixare a membranei epdm).


Membrana hidroizolanta Firestone poate fi montata prin  lipire completa, fixata mecanic sau cu balast (montaj membrane epdm)


Exista o serie de accesorii pentru membrane epdm Firestone ce ajuta la etanseizarea marginilor foliilor de membrana cu adezivi lichizi sau cu banda specialaMembrana hidroizolanta epdm Firestone -  Alte informatii


Una dintre intrebarile destul de frecvente ale clientilor nostri tine de aspectul estetic al teraselor .  Astfel ei se intreaba daca se poate vopsi  peste un acoperis din cauciuc epdm.


Membrana EPDM poate fi vopsita cu vopseluri speciale pentru cauciuc, de exemplu cu vopsea de latex.


Va recomandam sa faceti vopsirea membranei hidroizolante numai dupa ce numai dupa ce ati verificat daca vopseau afecteaza materialele acoperisului din membrana de cauciuc.


Aceaste membrane hidroizolante cauciucate (membrane hidroizolante cauciuc) sunt si foarte rentabile avand preturi de comercializare si montaj reduse ( membrane cauciuc pret)


Membrana reciclabila epdm nu polueaza mediul inconjurator in procesul de fabricare si intrebuintare.


Toate aceste calitati indubitabile va garanteaza o achizitie sigura. Contactati chiar astazi firma noastra pentru orice fel de solicitari privind membrana epdm Firstone.


 

 

 

 

 

 

Contacte - SC UNITED MODULES SYSTEM SRL:

Web: www.membranaepdm.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate