ADEZIV WEBER SET.PORTELANAT 25 KG (GRESIE/PIATRA NATURALA)

53,55 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

ADEZIV WEBER SET.PORTELANAT 25 KG (GRESIE/PIATRA NATURALA)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Se utilizeaza in special pentru lipirea pietrei naturalae, placilor portelanate (Clasa BI), terrazzo, klinker si materiale de constructii similare în interior, inclusiv la încalzirea prin pardoseala si la exterior.
Pentru lipirea placilor de gresie si faianta cu absorbtie normala (Clasa BII, B III) la interior si exterior. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment, pe gips-carton si hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie).

Impreuna cu hidroizolatia Weber.Tec Superflex D2 si chitul de rost Weber.Color Perfect formeaza sistemul de hidroizolatie pentru terase Weber.Hydro Premium. Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime Weber GR100, se poate aplica si pe alte suprafete critice cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.

Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, fibre de armare si rasini sintetice, aplicabil în pat subtire. Produs fabricat cu tehnologia inovativa aFara Prafa. Recomandat si pentru placi de dimensiuni mari.

Culoarea materialului: Gri

Consum:
Mistrie canelata cu dinti de 6 mm: cca.4 kg/m2
Mistrie canelata cu dinti de 8 mm: cca.5 kg/m2
Mistrie canelata cu dinti de 10 mm: cca.6 kg/m2

Ambalare
In saci de hartie de 25kg.
Paleti de 1050 kg (42 saci).

*Pret pe sac 25kg (fara TVA)


Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@piatraonline.ro sau telefon

021.9907
021.350.1494

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate