SOLUTIE ANTIMUCEGAI

115 RON

(Pretul contine TVA)

De la SMART DESIGN - Sibiu

SOLUTIE ANTIMUCEGAI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Curata si previne mucegaiul, indeparteaza micro-organismele, bacteriile si previne re-aparitia de pe suprafete interioare si exterioare

PROBLEMA

Suprafetele interioare sau exterioare vopsite sau nevopsite se pot confrunta cu probleme de umiditate din cauza condensarii vaporilor de apa sau infiltrarilor de apa. Vopsele au tendinta de a absorbi apa, devenind un mediu ideal pentru mucegai, alge sau alte microorganisme sa se dezvolte. Curatare suprafetelor afectate cu produse pe baza de clor de obicei agraveaza problema: sporii de mucegai nu sunt eliminati, dar in loc sa ii distruga, se raspandesc si contamineaza suprafete mai mari din suprafata.

SOLUTIA
DeSalin AM - AntiMucegai este un fungicid puternic pe baza de apa care distruge mucegaiul, algele si microorganismele de pe suprafetele pe care este aplicat. Este ideal pentru curatarea suprafetelor afectate si previne petele negre si verzui cauzate de microorganisme. DeSalin AM poate fi utilizat de asemenea si ca un tratament preventiv pentru intretinerea suprafetelor interioare, cum ar fi bucatariile, baile si subsolurile. DeSalin AM de asemenea protejeaza la fel de eficient si suprafetele exterioare din piatra, gresie, fantani arteziene, piscine si bazine.

PRET: 0.75L : 99,38 lei 4L : 281,15 lei

Garantie - 2 ani

Finantare - plata ramburs

Contacte - SMART DESIGN:

Telefon fix: 0269234875

Telefon mobil: 0723286888

Tag: subsoluri
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate