STUCCO VENEZIANO - SPATULA STUHHI

90 RON

(Pretul contine TVA)

De la DE ARTE - Bucuresti

STUCCO VENEZIANO - SPATULA STUHHI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

STUCCO VENEZIANO - SPATULA STUHHI
Cel mai renumit Stuc Venetian al tuturor timpurilor, acum disponibil in 147 nuante atractive.
Este un stuc stralucitor, natural de inalta calitate cu praf de marmura si aditivi care fac produsul extrem de adeziv cu o fluiditate ideala in momentul aplicarii. Este un produs inovator nascut din cultura venetiana in sectorul traditional de stuc lucios care a fost modificata si adaptata nevoilor actuale de colorare si metoda de aplicare.
NATURAL 100%
Cea mai buna caracteristica a produsului Spatula Stuhhi o reprezinta faptul ca este absolut natural. Nu sunt utilizate rasini. Acesta este motivul pentru care o putem clasifica ca fiind unul dintre produsele cele mai ecologice in domeniu. Aceasta caracteristica garanteaza ca respira si ca produsul poate absorbi si elibera cu usurinta orice fel de umiditate.
TRANSPIRABILITATE 100%
Cu Spatula Stuhhi transpirabilitatea care se obtine este maxima; rezistenta la agresiunea alcalina si este prin insusi propria sa natura un excelent anti-mould si bactericid cu un proces continuu de carbonation care asigura o mare rezistenta la umiditate. Spatula Stuhhi este un material absolut ecologic si nu contine solventi. Fiind un produs pe baza de apa nu este inflamabil. Consumul ideal pentru 3 straturi este 1 kg pe metru patrat.
LAVABILITATE
In zonele unde este necesar spalarea se recomanda folosirea de CEARA - Cera del Vecchio. In versiunea standard produsul nu este lavabil. In plus principala sa caracteristica este transpirabilitatea.
MOD DE APLICARE
- unu sau doua straturi FOND - Primus Naturale
- trei straturi BAZA - Spatula Stuhhi
- un strat CEARA - Cera del Vecchio.
TIMPUL DE USCARE
Tratabil dupa 12-14 ore la + 20 °C si o umiditate relativa de 65%. Uscare totala dupa 28 zile.
CONSUM
Primus Naturale 150/200 gr - m2
Spatula Stuhhi 700/1000 gr - m2
Cera del Vecchio 20/30 gr - m2
CULORI http://www.dearte.ro
AMBALARE
- 2 kg ( 4 mp)
- 8 kg (16 mp)
-24 kg (48 mp)

Contacte - DE ARTE:

Telefon mobil: 0757099066

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate