AMORSA CONCENTRATA PENTRU EXTERIOR APLALUX 10L

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

AMORSA CONCENTRATA PENTRU EXTERIOR APLALUX 10L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pret/ 10 L

AplaLux amorsa concentrata pentru exterior cu rol de reglare a absorbtiei si aderentei pentru exterior. Amorsă pe baza de dispersii apoase de copolimeri sintetici si aditivi. Consolidează suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea, tencuiala decorativa, etc.), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.

Utilizare:

Se utilizează pentru amorsarea suprafetelor de exterior, suprafetele din beton, caramida, tencuieli, gleturi de var/ciment sau ipsos, gips carton si adezivi de termosistem, cu scopul de a consolida suportul pentru finisare

Pregatire produs:

Diluant: apă;

Diluare: se dilueaza cu apa de la 1:1 pana la 1:2 (AplaLux amorsa concentrata pentru exterior : apa), in functie de porozitatea suportului.

TEST: inaintea aplicarii pe toata suprafata, se testeaza dilutia initiala pe 0,5 mp. Daca suprafata devine lucioasa se mareste dilutia.

Se omogenizează înainte de aplicare

Transport in toata tara

Negociem oferta

Pentru oferta de pret personalizata apeleaza:

0784 433 844

0784 433 857

0784 433 859

0784 433 848





Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate