TIGLA METALICA DIAMENT ECO PLUS, BLACHO TRAPEZ

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

TIGLA METALICA DIAMENT ECO PLUS,BLACHO TRAPEZ.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Concept unic in Romania Vindem-Ieftin.ro Casa de comenzi cumperi mai ieftin dcat in depozite si hypermarketuri. De ce spunem acest lucru fiindca la noi:
-nu platesti in plus cheltuieli de manipulare
-nu platesti in plus cheltuieli de stocuri
-transport direct de la producator
-pierderi
-cumperi exact produsul pe are il doresti nu produsele care sunt pe stoc mai slabe calitativ
-pretul se poate negocia in functie de cantitate direct la producator
Asteptam necesarul tau de materiale pe : https://vindem-ieftin.ro/
Daca acesta este singurul produs care te intereseaza ne bucuram ca l-ai gasit.
Pe viitor ne am gandit ca ai putea arunca o privier si pe celelalate anunturi ale noastre.
Transport Oriunde in tara.
De ce sa cumperi mai scump din depozite si hypermtket-uri? Trimite lista de materiale si la noi.
Daca filmezi descarcarea iti dam 100lei inapoi.
Invelitorile din otel sunt perfecte pentru un acoperis elegant si durabil care sa acopere toate tipurile de acoperisuri abrupte. Combinand solutiile traditionale si moderne, este folosit pentru ridicarea de case, anexe, cladiri si pentru renovarea acoperisurilor vechi.
Placile de otel sunt realizate din placi acoperite cu zinc pe ambele fete si acoperite cu mai multe straturi de lac, care garanteaza longevitatea.

Tabla tip tigla este una dintre cele mai usoare materiale pentru acoperis, fiind un mare avantaj, deoarece nu necesita utilizarea structurii. Ponderea materialelor este foarte importanta in cazul renovarii unui acoperis vechi, pentru ca, dupa schimbarea acoperisului deja existent, acoperisul nu are nevoie de consolidare.

Un metru patrat de tigla din otel pentru acoperisuri cantareste aproximativ 4,7 kg, ceea ce o face aproape de 10 ori mai usoara decat placile din ceramica traditionale.

Gama larga de culori si posibilitatea de ajustare permite montarea acoperisului sub diferite forrme. Datorita fabricarea placilor de lungime definita, numarul de material irosit este aproape inexistent.

Montarea acoperisurilor din tigla metalica este unul dintre cele mai ieftine si cele mai rapide. Au perioada de garantie de 10-15 ani, iar durata lor de viata variaza de la 25 de ani, la 40-50 de ani.

Acoperisurile din tigla metalica sunt cele mai raspandite datorita rezistentei in timp foarte mare si a aspectului foarte frumos. Se potriveste oricarui tip de arhitectura, modern, clasic sau traditional. Datorita faptului ca tabla tip tigla are o greutate mica pe mp, de doar 4.5 kg, nu reprezinta un obstacol pentru rezistenta structurii.

Culorile tiglei metalice sunt extrem de permisive, potrivindu-se oricarui gust.

tigla metalica diamant blachotrapez

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate