fe" />

FETE DE MASA ROTUNDE RESTAURANT

379 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

FETE DE MASA ROTUNDE RESTAURANT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Firma Niky Decor produce din anul 2002 fete de masa din damasc, damasc teflonat pentru restaurante si pizerii. Pret afisat pentru fata de masa rotunda colectia Vesuvio, culori disponibile alb, ivoire, crem, bej cu diametru de 330 cm fara tva. Pentru orice firma sau proprietar care detine un restaurant sau o pizzerie fetele de masa masa din damasc sau bumbac sunt considerate de obicei o necesitate in contextul bunei functionari a restaurantului. Mentinerea frumusetii si a functionalitatii unei sali de restaurant inseamna pastrarea acestuia in conditii de curatenie maxima dar si redecorarea cu fete de masa din damasc ori de cate ori este nevoie pentru a fi in tendinte si a satisface toate cerintele clientilor. Disponibile intr-o gama larga de culori, materiale si preturi, fete de masa pentru restaurante acopera toate stilurile in materiae de amenajari interioare restaurante si reprezinta o investitie inteleapta pentru orice proprietar serios de restaurant sau pizzerie.
Baza de materiale pentru fete de masa pentru restaurant este cuprinsa dintr-o varietate de materiale si stiluri ~ damasc satinat, damasc teflonat, bumbac iuni, bumbac satinat sau brocard. Indiferent ca doriti sa redecorati sala de restaurant sau deschideti unitatea pentru prima data trebuie sa rezolvati toate problemele bugetare pentru a demara achizitia unor fete de masa din damasc care se potrivesc specificului restaurantului si nevoilor de zi cu zi pentru buna functionare a unitatii de servire.

Dimensiuni - 330 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate