FETE DE MASA EVENIMENTE PRET

99 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

FETE DE MASA EVENIMENTE PRET
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O fata de masa nu are menirea de a acoperi si de a infrumuseta, de a scoate in evidenta, de a deveni o parte importanta din decorul unei locuintei, a unui restaurant sau a oricarui loc in care se poate servi masa. Realizam la comanda fete de masa rotunde din damask, bumbac, satin pentru restaurant, nunti, evenimente din material cu latime de 330 cm import Italia. Orice fata de masa se poate transforma intr-o carte de vizita. Trebuie sa recunoastem faptul ca atunci cand mergem in vizita la o persoana sau luam masa intr-un restaurant, modul in care arata fata de masa si mai ales modul in care se incadreaza in intreg decorul ne influenteaza starea de spirit si ne creeaza o anumita parere despre proprietarul locului.
Pret afisat/ ml material fete de masa Vesuvio latime 330 cm fara tva.
Pentru detalii si comenzi ne puteti contacta la telefon: 0722.426.284
Suntem producator de fete de masa pentru Restaurant.Confectionam la comanda fete de masa. Executam fete de masa din peste 100 de modele de tesatura, a cate 5-10 culori fiecare, fete de masa, naproane, servete, fuste masa, huse scaun.Detinem o impresionanta colectie de materiale textile profesionale pentru fete de masa.Latime materiale 140-330 cm.

Dimensiuni - 1 ml

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate