LENJERII DE PAT DAMASC SATINAT HOTEL

128 RON

(Pretul contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

LENJERII DE PAT DAMASC SATINAT HOTEL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem specializati in productia si vanzarea de produse destinate Hotelurilor si Restaurantelor , materiale textile decorative , lenjerii de pat damasc satinat lenjerii de pat bumbac satinat,lenjerii de pat percale, pilote de pat, perne din puf si pene, protectie saltea, prosoape de baie,stofe mobila, piele tapiterie, fete de masa damasc. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu ne situam printere cele mai profesionale si apreciate firme de profil pe piata din Romania. Departamentul de produse textile destinate Hotelurilor si Restaurantelor va ofera toata gama de produse dotari hoteliere care reprezinta garantia raportului calitate-pret .Pentru fiecare proiect oferim consultanta de specialitate. Ne puteti contacta la tel : 0753.825.347
Departamentul de textile HoReCa ofera solutii complete pentru amenajari Hoteluri si Pensiuni cu materiale textile profesionale .
Prosoape de baie, halate de baie, perne si pilote, husa protectie saltea, lenjerii de pat, cuverturi de pat.

Dimensiuni - 150*230 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate