JALUZELE VERTICALE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC MAX CONFORT SRL - Botosani

JALUZELE VERTICALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Jaluzelele verticale raman in continuare cele mai cautate sisteme de protectie solara.
Materialele sunt dintre cele mai diverse, poliester, bumbac, fibra de sticla, PVC, semitransparente sau opace, simple sau in combinatii de culori.
Jaluzelele vertical de la MaxConfort dau o nota de modernism atat locuintei dumneavoastra cat si biroului, reprezentand un produs polivalent pe care il puteti adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori pe care firma noastra vi le pune la dispozitie. Lamelele sunt confectionate din benzi textile impregnate, dumneavoastra putand alege materialul preferat din colectiile pe care vi le punem la dispozitie.
In functie de materialul si culoarea aleasa, puteti sa construiti ambientul dupa gusturile cele mai diverse. Posibilitatile multiple de montaj si de actionare contribuie in mod semnificativ la individualizarea alegerii pe care o faceti. Materialele textile de tip black-out va permit un control sporit al luminii, patrunderea acesteia in incapere putand fi complet obturata daca acest lucru se doreste. In functie de orientarea lamelelor lumina poate fi dirijata in diverse moduri, controlandu-se si cantitatea de lumina care patrunde.
Sina din aluminiu poate fi executata cu deschidere laterala sau de la mijloc si poate fi montata pe perete, pe tavan, pe tavan inclinat etc.

Garantie - 2 ani

Contacte - SC MAX CONFORT SRL:

Telefon fix: 0231534208

Telefon mobil: 0740583582

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate