FEREASTRA DE MANSARDA VELUX GZL 94X140

207 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la RAV CONSTRUCT COMPANY - Bucuresti

FEREASTRA DE MANSARDA VELUX GZL 94X140
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fereastra de Mansarda Velux GZL 94x140.
Modelul Velux GZL are articulare mediana iar operarea ferestrei se face din partea superioara . Geamul ferestrelor Velux GZL este un geam standard, model 59 realizat din doua foi de sticla float de 4 mm grosime care au intre ele spatiu cu o grosime de 16 mm umplut cu argon . Fanta de aerisire a ferestrei Velux GZL permite , in pozitia deschisa , patrunderea a 10-16 m³ de aer pe ora , in functie de latimea ferestrei . Fereastra Velux GZL nu poate fi operata electric sau cu snur .

Fereastra de mansarda Velux GZL este cel mai economic model de fereastra de mansarda Velux

Pentru invelitorile tip tigla metalica se vor folosi ramele de etansare EDW sau EKW .

OPTIONAL se pot folosi produsele de etansare termica BDX si BBX .

VELUX a inventat ferestrele de mansarda de peste 60 de ani. Niciun alt producator nu are o experienta atat de indelungata in acest domeniu .

Ferestrele de acoperis VELUX au un design exterior aerodinamic, cu un profil jos si fin care nu obstructioneaza linia acoperisului. Ferestrele de acoperis VELUX sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si pot fi instalate pe orice materiale de acoperis, in unghiuri de inclinare intre 15° si 90°.

Fereastra de mansarda inclinata, prin natura sa, necesita o tehnologie mai buna decat orice alt tip de fereastra. VELUX a inteles acest lucru de mult. Cunostintele tehnice, competenta si indemanarea personalului au fost imbunatatite in mod constant, lucru la fel de sigur ca si lemnul de pin de calitate folosit la fabricarea produselor VELUX. Specialistii VELUX au ales lemnul nu din sentimentalism, ci din ratiuni practice. Atunci cand este selectat si proiectat corect, lemnul intrece otelul in calitate. Rezistenta si durata mare de viata, excelentele proprietati izolatoare si aspectul natural fac din lemn cel mai bun si mai simplu de manevrat material de constructie.

Dimensiuni - 94x140 cm

Garantie - 10 ani

Contacte - RAV CONSTRUCT COMPANY:

Telefon mobil: 0726783263

Web: ferestredemansarda.net

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate