USA DE GARAJ SECTIONALE REZIDENTIALA SI INDUSTRIALA ARGES

299 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la MECANOLIFT - Pitesti

USA DE GARAJ SECTIONALE REZIDENTIALA SI INDUSTRIALA ARGES
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Confectionam vindem si montam usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale oriunde in tara numai la comanda. Usa sectionala de garaj se poate fabrica in orice dimeniune si accesoriza in functie de preferintele dumneavoastra.
Avantaje: calitate superioara, timpul redus de fabricare, gama de dimensiuni nelimitate.
Modelele disponibile sunt: casetat, dungi inguste, neted.
Culorile standard sunt: alb, mahon. La cerere, se pot vopsi in orice culoare din gama RAL.
Suprafetele panelurilor sunt din tabla de otel zincat, intarite pe margini. Grosimea panelurilor este de 42mm si au un coeficient de izolatie de 0,45watt/m2xC
In interior sunt izolate cu spuma poliuretanica de mare densitate pentru o buna izolatie termica. Sunt disponibile in doua variante de latimi: 495mm si 615 mm.
Elementele componente (feroneia) sunt din otel galvanizat.
Rularea silentioasa si usoara a usii este asigurata de catre rolele din teflon si de cele doua arcuri de torsiune.
Etansarea este asigurata de garniturile dintre panouri si de catre cele 4 chedere (un cheder superior, unul inferior, si doua dispuse pe stalpii laterali). Pe langa sistemul de protectie impotriva prinderii degetelor, usile sectionale recomandate de noi au in dotare standard si sistemul impotriva ruperii arcului, precum si sistemul impotriva ruperii cablului.
Boiandrugul minim necesar pt usile rezideniale este de 250mm in varianta cu sistem de automatizare si de 200mm fara sistem.
Accesorii: Usa pietonala
Geam dreptunghiular transparent sau cristal cu diferite modele.
Inchizator exterior panouri. Oferim motoare puternice si fiabile cu puteri incepand de la 1000N. Confectionam de asemenea panouri vitrate, usi pietonale si geamuri in usile de garaj. Garantie 2 ani!Preturi incepand de la 299 Euro fara tva!

Garantie - 2 ani

Contacte - MECANOLIFT:

Telefon mobil: 0766824912

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate