USI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT ( UI038 )

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

USI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT ( UI038 )
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Usile de interior promovate de firma noastra sunt produse de calitate, usi ce au deosebite finisaje cu lacuri pe baza de apa, stabilitate dimensionala, suprafete rezistente, izolatie fonica si termica.
Prin programul de dezvoltare propriu, gama de usi comercializate este mare si poate fi organizata pe tipuri de usi: usi pline, usi mixte, usi vitrate,usi cu modalitati diverse de acoperire a zidului, pe toc simplu sau cu captuseli si pervaze care-l imbraca. Va invitam sa vizualizati pe tipuri usile pe care vi le propunem. http://www.silady.ro/produse/usi_interior.ph
Pentru a vedea modele de usi montate de noi pina acum, va rugam sa accesati galeria de imagini din meniu.

Usile realizeaza conectarea spatiilor, faciliteaza accesul si in acelasi timp ofera protectie, confort, izolare fonica si termica: o usa de calitate, ce functioneaza impecabil de fiecare data, iti permite sa uiti de functionalitate ca de orice lucru de la sine inteles, si sa te bucuri de impactul ei estetic. Noi va garantam aceasta calitate, ca o constanta pe care o urmarim in toate produsele si serviciile pe care le oferim. Cu aceasta garantie, va invitam sa va bucurati de tot ceea ce va poate oferi o usa, dincolo de functionalitea implicita. In acest sens, va punem la dispozitie atat mostrare si cataloage de materiale, texturi si interventii, ce cuprinde o selectie a comenzilor din trecut, pentru a demonstra varietatea si potentialul urias de personalizare.
Insasi varietatea de nuanta si textura, naturala lemnului din componenta usilor da specificitate fiecarei comenzi.
Odata aleasa textura dorita (fie a lemnului, fie a sticlei), toate usile noastre suporta personalizare de mai multe tipuri, fie prin insertii metalice, decupaje, vitralii etc, in functie de destinatia spatiului amenajat si de conceptul amenajarii de interior. Selectia noastra de materiale si proceduri asigura o mare mobilitate pentru un design de interior armonios. Chiar daca alegeti una din usile noastre din galeria de prezentare fara alte personalizari, textura naturala a lemnul va asigura achizitia unei usi unicat.

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate