JALUZELE BAMBUS

45 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SC TOP PLUS DESIGN SRL - Bucuresti

JALUZELE BAMBUS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Stil, clasa, calitate si performanta sunt principalele cuvinte pentru a descrie linia noastra de jaluzele din bambus si lemn.
Reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa completeze aspectul casei lor si pentru cei care doresc sa combine frumusetea cu utilitatea.
Combinand design-ul clasic cu stil acestea constituie optiunea ideala daca doresti sa acoperi ferestrele camerei tale sau sa completezi look-ul unui alt decor clasic.
Frumusetea lemnului confera un aer cald si confortabil casei tale.
Aspectul natural al storurilor din bambus si lemn adauga stil si nota distinctiva oricarei incaperi, eterna frumusete si caracteristicile naturale ale lemnului putand fi vazute in contemporanele si traditionalele case din intreaga lume. Sunt realizate din bambus sau lemn triplu stratificat vopsit in culori de: mahon, lemn natur, brad, etc.
Storurile din bambus si lemn sunt cele mai folosite in amenajarile de lux.
Jaluzele din bambus si lemn, cu siguranta reprezinta maximum de eleganta si lux!
Storurile din lemn si bambus sunt cele mai folosite in amenajarile de lux . Nenumarate baruri , pensiuni , vile de lux , moteluri si hoteluri ,case de oaspeti si resedinte particulare dintre cele mai elegante aleg aceste decoratiuni intrucat ele sunt maximul de eleganta si lux care se poate folosi pentru acest lucru .
Sunt realizate din bambus sau din lemn triplu stratificat vopsit in culori de : mahon , lemn natur , brad , etc sau alte culori ( dupa dorinta clientului )

Dimensiuni - la comanda cm

Garantie - 2 ani

Finantare - 2 rate

Contacte - SC TOP PLUS DESIGN SRL:

Telefon fix: 0314115644

Telefon mobil: 0723620313

Tag: case lemn
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate