RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU 1659

60 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TOP PLUS DESIGN SRL - Bucuresti

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

RULOURILE EXTERIOARE sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.
Ele prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.
Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica.
Prin montarea lor la distante cuprinse intre 4 si 7 cm de fereastra, se formeaza un strat izolator intre fereastra si mediul inconjurator.
Astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate in timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde in afara.
Au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca, in cazul montarii profesionale - suprafetele de contact sunt perfect imbinate - se reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB.
Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate in timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii.
Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare.
Rulourile exterioare au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminiii in incapere.
Se realizeaza in doua variante constructive: cu lamele din PVC extrudat cu camera izolanta de aer sau cu lamele din Aluminiu umplute cu spuma de poliuretan.
Ambele variante sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termico-fonica.

Dimensiuni - orice cote cm

Garantie - 12 luni

Finantare - 2 rate

Contacte - SC TOP PLUS DESIGN SRL:

Telefon fix: 0314115644

Telefon mobil: 0723620313

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate