FERESTRE LEMN STRATIFICAT 11441

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GABINVEST SRL - Alexandria

FERESTRE LEMN STRATIFICAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii produs

Ferestrele sunt confectionate din profil triplustratificat cu sectiunea de 68 x 80, etansarea fiind realizata prin garnitura dubla si prin sistemul de feronerie german ROTO NT, cu inchidere multipunct si reglaj tridimensional.

Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cepuire dubla ceea ce confera o rezistenta maxima cercevelei si tocului, predispuse sa permita incadrarea geamului termopan cu grosimea de 24 mm.

Pe traversa inferioara a ferestrei din lemn stratificat este aplicat lacrimar din aluminiu marca Aluron -Polonia in diferite nuante ce asigura impermeabilitatea picaturilor de ploaie si drenarea lor catre exterior.

Dotarile standard pentru fereastra lemn stratificat sunt:
- Esenta de lemn triplustratificat: molid, pin nordic, larice, meranti, stejar.
- Finisajul este realizat cu impregnant pe baza de apa in diverse culori, conform paletarului, ce asigura protectie lemnului impotriva fungiilor, albastrelii si ciupercilor de lemn, grund pe baza de apa cu rol de protectie si elasticitate a suprafetei vopsite si lacul final tot pe baza de apa, care asigura produsului protectie maxima la factorii externi (intemperii, UV) toate marca ICA Italia.
- Geamul termopan folosit este 4*16*4 cu sticla de cea mai buna calitate marca Saint Gobain, cu coeficient de transfer termic de minim 1, 1W/m2K, sau sistemul de geam termopan triplex, cu coeficient de transfer termic mult imbunatatit.
- Sistemul de feronerie cu inchidere multipunct ROTO NT, de fabricatie germana, asigura deshiderea ferestrelor in modul batant sau oscilobatant, precum si deschideri speciale si anume, oscilo-glisant sau armonic, gratie sistemului de feronerie ROTO PATIO NT.
- Lacrimarele si pragurile folosite sunt cu rupere de punct termic si se pot alege in diverse nuante in functie de culoarea ferestrei.

Executam orice model dorit, indiferent de forma si stil: clasice, dreptunghiulare, diferite unghiuri, cu bolta, sau indiferent de tipul de deschidere: normal, batant, oscilo-batant, oscilo-glisant sau armonica.

Aveti posibilitatea sa mariti izolarea termica si fonica, protectia contra spargerii, protectia contra razelor solare a ferestrelor, alegand geamul corespunzator.

Avem posibilitatea sa modificam designul ferestrelor prin aplicarea unor sprosuri lipite, folosirea unui geam cu sprosuri aurii intre cele doua straturi de geam sau prin utilizarea unor impartitori.

Pretul se face in functie de tabloul de tamplarie si esenta de lemn aleasa.

Pentru detalii accesati www.gabinvest.ro

Garantie - 3 ANI

Contacte - GABINVEST SRL:

Telefon fix: 0784222488

Telefon mobil: 0784222488

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate