FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN

100 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC STONE ACTIV S.R.L - Vatra Dornei

FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Traiti o experienta unica, plina de viata, cu ferestre din lemn stratificat, care vor da lumina și caldură căminului dumneavoastră !

*Profilul folosit pentru ferestre este din lemn stratificat, esență: molid carpatin, pin siberian, meranti și stejar, cu umiditate scăzută 10-12%. Lamelele componente pentru lemnul stratificat pot fi cu fibră continuă sau cu îmbinare în dinți și lipire în presă, realizând un montant rezistent și perfect stabil, fără noduri. Pentru lipirea elementelor din lemn se utilizează adeziv ecologic rezistent la umiditate, în grupa D4, conform EN 204/205 (certificat IFT Rosenheim).

*Grosimea lemnului stratificat este de 68 mm, lățimea lemnului la cercevea minim 80 mm și lățimea tocului 83 mm. Clasa de izolație este IV 68 conform DIN 68121.

*Grosimea totală a sticlei termopan este de 24 mm (sticlă duplex) sau 36 mm (sticlă triplex), float +lowE+lowE, cu gaz argon și asigură o izolare fonica de 29-31 db și 33-35 db (sticlă triplex). Coeficientul de transmisie termică (Uw) este de 1,1 W/m²K și 0,96 W/m²K (sticlă triplex). In functie de comenzi se pot realiza şi alte dimensiuni ale pachetului de geam termopan (posibilitatea montării de sticla Planitherm "4 anotimpuri", antiefractie, reflexiva, colorată in masa sau a altor tipuri de sticle termo-fono izolante). Ferestrele se pot personaliza adaugând sproșuri inserate în camerele ferestrei, sproșuri montate şi sproșuri de împărţire a ferestrei.

*Etanșarea în falț se realizează cu cheder, demontabil, rezistent la deformare și variații de temperatură (VBH) iar etanșarea geamului se face cu silicon neutral (SOUDAL-Belgia). Pentru protejarea zonelor mai expuse la factorii de mediu folosim două lăcrimare de aluminiu pe toc și pe cercevea prin care cantitatea de apă care se scurge pe geam este adunată şi condusă mai departe în afara traversei tocului, prelungind durata de viaţă a profilelor noastre.

*Feroneria utilizată este produsă de firma germană SIEGENIA (feronerie pentru inchideri oscilo-batante, culisante și armonice, sistem antiefractie cu cel putin 2 blocaje pe fiecare canat și reglaj 3D foarte usor si facil care permite reglarea ferestrei pe cele 3 direcții.

*Ferestrele pot fi prevăzute cu plase împotriva insectelor și obloane din lemn stratificat.

*Finisajul se realizează cu baițuri și lacuri ecologice pe bază de apă, rezistente la ploaie, înghet si raze UV , produse de firma SIKKENS (vopsea intr-o gama de peste 2500 nuante RAL). Se aplică un strat de baiț(impregnant) și două straturi de lac.


Dimensiuni - Variabile  cm

Garantie - 5 ani

Finantare - Fara

Contacte - SC STONE ACTIV S.R.L:

Telefon mobil: 0747364313

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate