PAT PENTRU DORMITOR LORENA

399 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

PAT PENTRU DORMITOR LORENA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru amenajarea camerei dumneavoastra cu un astfel de model de pat pentru dormitor Lorena este impetuos necesar ca aceasta locatie sa fie una de dimensiuni destul de generoase. Si asta, datorita faptului ca respectivul corp de mobilier are dimensiunile unui pat matrimonial.
Din punct de vedere tehnic acest model de pat pentru dormitor Lorena este realizat din pal melaminat de calitate superioara, cu forme geometrice bine definite.

Si ca oricare alt model de pat matrimonial, tablia joaca si ea un rol extrem de interesant.
Mai ales in situatia in care acest model de pat pentru dormitor Lorena vina insotit si de doua noptiere elegante si extrem de utile.

Noptierele sunt realizate din acelasi pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori de mare efect, de unde nu lipseste nuanta de alb.

Acestea sunt relizate pe baza unui sertar extrem de interesant si incapator si care este amplasat in partea superioara.
Per ansamblu, modelul de pat pentru dormitor Lorena, cu tablie si noptiere poate fi o solutie ideala de amenajare a oricarui dormitor, acolo unde spatiul disponibil este unul destul de generos.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut faptul ca acest model de pat matrimonial este un produs de calitate superioara si care poate fi comandat la un pret fara concurenta.

Asta, deoarece firma noastra este importator unic al acestor produse pe piata de mobilier din Romania.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate