SET DE DORMITOR ROXAN

2560 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

SET DE DORMITOR ROXAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Seria dormitoarelor de calitate superioara comercializate prin intermediul firmei noastre se completeaza in mod discret cu alte piese de mobilier de inalta definitiei si de calitate superioara.
Este vorba aici despre o garnitura de mobilier realizata din pal melaminat austriac de la Egger, de 18 mm grosime, a caror nuante sunt alese special de designeri. Astfel incat, prin combinatie acestea sa poata crea o cromatica de mare efect.
Respectiva garnitura de mobilier de dormitor Roxan este compusa pe baza unui sifonier extrem de interesant si utilat special pentru depozitarea tuturor articolelor textile sau vestimentare de diferite dimensiuni si volume.
Sifonierul este dotat cu usi culisante a caror manevrabilitate este una extrem de silentioasa. Si asta, pentru ca respectivele corpuri de mobilier sunt executate prin imbinarea celor mai rezistente sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.
Iar in ceea ce priveste datele tehnice ale acestui sifonier, este bine de stiut ca inaltimea este de 215 cm, cu 180 cm lungime si 65 cm adancime.
O alta piesa de mobilier extrem de interesanta este patul matrimonial cu tablie tapitata. Si care este realizat din acelasi pal melaminat de calitate superioara, in aceleasi culori. In aceste conditii, partea de sezut a patului matrimonial este de 200 cm lungime si 160 cm latime.
In cazul paturilor matrimoniale, este bine de stiut ca acestea pot fi dotate suplimentar cu somiera si pistoane necesare pentru ridicarea cu mare usurinta a somierei.
Dincolo de acest aspect, patul este cu atat mai interesant, cu cat acesta este insotit si de doua noptiere de mare efect.
In cazul acestui model de dormitor Roxan, noptierele sunt destul de voluminoase si sunt realizate pe baza unui sertar destul de voluminos la interior.
Lungimea acestor noptiere este de 50 cm, cu 33 cm inaltime si alti 35 cm adancime.
Iar atunci cand spatiul interior din dormitor va permite, este bine de stiut ca mai puteti achizitiona optional si o noptiera de inaltime medie, cu patru sertare suprapuse doua cate doua.
Si a carei dimensiuni sunt date de lungimea de 1 m, inaltimea de 82 cm si adancimea de 46 cm.
Si tot optional mai puteti intra si in posesia a unei comode pentru machiaj cu taburet si oglinda a caror dimensiuni sunt de 70 cm lungime, 82 cm inaltime si 46 cm adancime.
In aceste conditii respectivul model de dormitor Roxan poate fi al dumneavoastra in cele mai bune conditii si la un pret acceptabil.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate