AUTOMATIZARI PORTI CULISANTE

399 EUR

(Pretul contine TVA)

De la MERCADOORS LIFT - Slatina

AUTOMATIZARI PORTI CULISANTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Automatizarile pentru portile culisante elimina complet efortul uman la deschiderea unei porti. Cu ajutorul lor, restrictionati accesul persoanelor sau a masinilor in casa sau firma dumneavoastra.

Sistemul complet al automatizarilor pentru portile culisante contine: un motor, unitatea de comanda, emitatorul radio, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii ), antena radio, lampa de control.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor consilia in alegerea sistemului care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra.

Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de : modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Garantie - 36

Finantare - 2 rate

Contacte - MERCADOORS LIFT:

Telefon fix: 0766824912

Telefon mobil: 0720975691

Web: preturiusigaraj.wgz.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate