FOLIE CARBONICA_INCALZIRE IN PARDOSEALA SUB PARCHET

52 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC CIPEC SRL - Bucuresti

FOLIE CARBONICA_INCALZIRE IN PARDOSEALA SUB PARCHET
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Incalzire sub pardoseli finite cu folie carbonica
Filmul flexibil imprimat sau folia carbonica de incalzire reprezinta o solutie eleganta pentru incalzirea pardoselilor finite de tipul parchetului laminat (max.20mm), linoleum, covoarelor si mochetelor.
Datorita grosimii de doar 0,4 mm grosime, instalarea filmului incalzitor direct sub pardoseala de lemn sau sub parchet laminat este insesizabila, fara a modifica inaltimea si aspectului acesteia.
Se utilizeaza pentru incalzire in pardoseala direct sub parchet, pentru : dormitoare, holuri, livinguri, sali sport, birouri, sali primire, cabinete medicale, hoteluri, pensiuni etc.
Avantaje:
- Filmul incalzitor este produs in role de diverse latimi: 500 mm sau 1000 mm latime. Datorita structurii si materialului, folia poate fi taiata din 10 mm in 10 mm, obtinand astfel exact lungimea dorita.
- Modul de asezare si design-ul personalizat, fac din acest film cel mai rapid, practic si eficient sistem de incalzire pentru pardoseli din lemn, avand concomitent un pret foarte atractiv.
- Costurile de instalare si "deranjul" sunt de asemenea mult reduse, fie ca este vorba de o constructie noua sau de o renovare.
- Datoria constructiei sale si a parametrilor tehnici rezultati din aceasta, filmul flexibil de incalzire este sistemul ideal de incalzire pentru pardoseli de lemn sau parchet laminat.
Parametrii tehnici garanteaza incadrarea in limitele recomandate (temperatura maxima a podelei fiind de 27�C).
- Datorita tehnologiei constructive, folia carbonica de incalzire functioneaza si incalzeste chiar si in cazul unor unor socuri mecanice care ar afecta suprafata activa. Daca folia este perforata in timpul instalarii, functionarea sa nu este afectata, zona de intrerupere fiind sub 2 cm, insesizabila la suprafata parchetului.

Pret : 52 ron/mp + tva.
Fara turnare de sapa.
Garantie 10 ani.
Fara intretinere in exploatare.
Sistem unic de incalzire sau suplimentare de confort.
Livrare in toata tara.
www.incalzire-electrica-pardoseala.ro ; www.e-incalzireelectrica.ro ; www.cipec.ro ; www.degivrare-dezghetare.ro
office@cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com / 0723508498 / 0723513342 / 0213455546

Garantie - 10 ani

Contacte - SC CIPEC SRL:

Telefon fix: 0213455546

Telefon mobil: 0723513342

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate