PANOU SINDRILA BITUMINOASA FOTOVOLTAICA 136, TEGOLA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la Casa de comenzi - Ramnicu Sarat

PANOU SINDRILA BITUMINOASA FOTOVOLTAICA 136, TEGOLA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Șindrila bituminoasa complet integrata cu module fotovoltaice - Tegosolar PVL136.

Producator: Tegola Canadese, unic producator in UE
Tipologie acoperis: pretabila pentru toate tipurile de invelitoare.
Furnizare: in set complet cu toate accesoriile legate de integrare in invelitoare și conectori pentru realizarea legaturilor electrice.
Confecționare: cu siliciu amorf aplicat in tehnologia "thin film", cu tripla joncțiune care combina perfect funcția de protecție și impermeabilizare cu cea de producere de energie.

1. Modulele fotovoltaice Tegosolar prezinta unul dintre cele mai mari rate de randament existente pe piața (kwp/kwh) fiind cu 15-20% mai eficiente decat panourile fotovoltaice uzual intalnite pe piața;
2. Raza larga de utilizare: poate fi orientat Est/Sud/Vest și cu o inclinație optima intre 5 grade si 60 grade. Poziționarea in afara acestui interval asigura un randament ridicat de 93%, putand fi productiv și in poziționari de fațada (90 grade). Tegosolar funcționeaza la lumina solara directa, dar și la lumina difuza. Modulele valorifica un spectru radiant solar larg datorita tehnologiei “tripla jonctiune" cu trei straturi de celule fin aplicate (celule roșii, verzi și albastre). Din acest motiv modulele Tegosolar produc energie la 60-65% din capacitatea maxima chiar in zilele de iarna complet innorate. De asemenea, au capacitatea de a lucra intr-un interval orar extrem de larg in cursul unei zile, indiferent de condițiile de insorire.
3. Tegosolar poate produce energie in conditii de eficiența chiar și la temperaturi maxime ridicate de pana la 85 grade C;
4. Modulele Tegosolar sunt flexibile si ușor de pus in opera, au greutate redusa - 12 kg/mp si nu implica modificari legate de incarcarea la vant si zapada. Avand o grosime de aprox. 6 mm, modulele se pot aplica prin fixare mecanica sau prin vulcanizare, pe suprafete plane sau curbe asigurand o perfecta impermeabilizare.
5. Cost de productie (in termeni de energie utilizata) redus: este nevoie de doar 1,5 ani de exploatare pentru a acoperi energia utilizata pentru realizarea produsului.
6. Suprafata modulelor fotovoltaice este acoperita cu polimeri cu durabilitate mare care asigura capacitatea de autocuratare sub actiunea ploii, elimina efectul de reflexie si maresc durata de exploatare.
7. Modulele fotovoltaice sunt pedonabile si nu necesita intretinere speciala, fiind acoperite la suprafata cu un film de teflon capabil de autocuratare la ploi. Produsul este rezistent la grindina;
8. Fiecare modul fotovoltaic este legat de celelalte cu legaturi prevazute cu diode by-pass lucru care asigura functionarea sistemului la randament ridicat chiar si in cazul deteriorarii accidentale a unei celule.

SETUL CONTINE:
Set Tegosolar PLV 136 Rama Cupru (2058.9 kWp)
Set Tegosolar PLV 136 Rama Zinc Titan (2058.9 kWp)
Putere nominala Wp= 136 Wp (1000 W/mp, AM 1.5, 25º C);
Tensiune de functionare Vmp= 33 V;
Curent de functionare Imp= 4,1 A;
Tensiune cu circuit deschis Voc= 46,2 V
Masa= 22,8 Kg/m2; 5,51 m x 0,445 m (expus 0,385 m);
Grosime= 6,5 mm

Disponibilitate produs:
Set Tegosolar PLV 68 Rama Cupru (2205,9 kWp )
Set Tegosolar PLV 68 Rama Zinc/Titan (2205,9 kWp )
Seturile includ: placa flexibila fotovoltaica; profile cupru/Zinc-Titan; clipsuri cupru/Zinc Titan; surub inox; capac cupru/inox
Putere nominala Wp= 68 Wp (1000 W/mp, AM 1.5, 25º C); Tensiune de functionare Vmp= 16,5 V;
Curent de functionare Imp = 4,13 A;
Tensiune cu circuit deschis Voc = 23,1 V
Masa= 11,4 Kg/m2; 2,88 m x 0,445 m (expus 0,385 m)
Grosime= 6,5 mm

Disponibilitate accesorii:
*Profile inchidere “L" Cupru= 38.3cm cu banda butilica adeziva pentru inchidere si sigilare la dreapta
*Profile inchidere “L" Inox și Profil Inchidere “R" Cupru= 1m pentru inchiderea la dreapta
*Cuie Inox AISI 304 set= 100 cuie/ 20 mm si 100 suruburi cu care se pot monta cca. 17 module
Banda butilica de etansare= l 5cm x L 15m
Conector rapid TATA PV-KBT3/Conector MAMA PV-KBT3= 3mm diametru

Prețul afișat este pentru set. Include T.V.A.
Pretul este informativ. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati.

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro va furnizeaza toata gama de materiale de construcții de la fundație pana la acoperiș, inclusiv finisaje, gleturi, vopsea interior/exterior, OSB, sistem de rigips, hidroizolatie, termoizolatie, instalatie electrica, sanitara, termica, POLICARBONAT, imrejmuiri (panou gard sarma, fier forjat), pavele, ș.a.

Livram in toata țara!

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate