DESERT ROSE

16,80 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

DESERT ROSE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Desert Rose sau Trandafirul Desertului este numele colocvial dat formatiuni rozeta de clustere de cristale de gips sau barita, care contin abundent inclus granule de nisip. De "petale" sunt cristale aplatizate pe axa cristalografice, Fanning deschis in radiante grupuri de cristal aplatizate.

Fenomenul de rozeta 'cristal' tinde sa apara atunci cand cristalele se formeaza in conditii de nisip aride, cum ar fievaporarea unui bazin sare de mica adancime. Trandafirii de gips-carton, de obicei, s-au definit mai bine, margini mai clare decat trandafiri Baryte. Celestine si alte minerale evaporate pale pot forma, de asemenea, grupuri rozete. Desert Rose poate fi, de asemenea, cunoscut sub numele de: nisip a crescut, a crescut de stanca, selenit a crescut, a crescut de gips si barita ( baritina ) a crescut.

Energia de Desert Rose este foarte bland si se invata una pe care viata merita toate de suisuri si coborasuri. Acesta nu numai ca ajuta pentru a accesa vietile trecute, de asemenea, o ajuta pentru a accesa viata viitoare ! Franturi din ceea ce este de a veni, astfel incat se pot face cele mai potrivite alegeri pentru aici si acum. Este o piatra minunat pentru munca intuitiv, deoarece linisteste mintea, astfel incat grijile si alte distractii nu interfereaza cu activitatea. De asemenea, se clarifica viziuni, astfel incat se poate interpreta mesajele intr-un mod care curge, permitand ceea ce nu rezoneaza cu usurinta trece departe. Aceasta este energia de nisip, pentru a curge cu vantul si de a crea peisaje, care sunt jumatate iluzie. Nisip are capacitatea de a organiza greutate si poate fi reconfortant si pregatire decat daca unul este fricos si miscare devine panicat, in cazul in care nisipul va da drumul. Cand una sta ferm si constant in incredere, nisipul se poate schimba, dar nu se va prabusi.

Avand acest 'bolovan' de selenit apropiere in casa sau la birou poate ajuta la eliminarea blocajelor de energie, ajuta la acuitatea mentala, si a ajuta la aducerea prosperitate pentru afaceri. Aceasta poate contribui la consolidarea procesului decizional, si a fost cunoscut pentru a usura activitatea de crize epileptice. Selenit este un demachiant puternic si este un canal de lumina alba de vindecare. Ne-am pietrele cele mai minunate din locurile cele mai putin probabil; din carbune, diamante, a avut loc strans in stridii, perle, si din nisipurile, Desert Rose.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate