BATERIE CADA-DUS CU FIXARE IN PERETE TOPAZ

369,60 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
BATERIE CADA-DUS CU FIXARE IN PERETE TOPAZ
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O baterie sanitara isi demonstreaza capacitatea senzoriala in orice baie. Baia reprezinta oaza de liniste in orice camin, iar o baterie sanitara pune baza acestei oaze de relaxare.

Bateria de cada Topaz cu fixare in perete are un design simplu, eliberand concomitant, spatiul din zona de dus. Corpul ramane ascuns in perete, permitand alegerea elementului exterior dintr-o gama vasta de modele. Daca doresti sa iti renovezi complet camera de baie, aceasta baterie reprezinta o alegere perfecta.

Modelul de baterie de cada este perfect pentru echiparea corespunzatoare a baii, datorita aspectului clasic care se asorteaza oricarui stil. Bateria de baie este conceputa pentru a oferi functionarea dusului la o temperatura constanta, fiind prevazuta cu un aerator ce reduce cantitatea de apa utilizata. Suprafata cromata confera rezistenta, stralucire timp indelungat si impiedica deterioararea bateriei. Finisajul elegant infrumuseteaza cada, creand o atmosfera placuta clipelor tale de relaxare. 

Caracteristici tehnice:

- lungime: 179 mm

- latime: 102 mm

- material: alama

- finisaj: crom

- tip cartus: ceramic

- pipa fixa

- fixare in perete

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate