MOBILIER DE BAIE CU BLAT IN CORP COMUN CU LAVOARUL

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la PACIFIC Adfi-serv com srl - Bacau

MOBILIER DE BAIE CU BLAT IN CORP COMUN CU LAVOARUL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Blaturile se executa la comanda, dupa dimensiunile clientului.
CORIAN este o suprafata decorativa de inalta performanta, bazata pe o combinatie de aluminiu si polimeri acrilici.
Punctul forte al acestui material este versatilitatea sa, acesta putand lua aproape orice forma. Astfel, Corian -ul poate fi utilizat ca suprafata plana sau curba, pentru mobilier sau placari de pereti la interior sau exterior.
Produsul este disponibil intr-o paleta larga de culori (peste 100 de culori).
CORIAN este un compozit de calitate superioara, cu o rezistenta foarte mare, comparabila cu cea a pietrei insa usor de prelucrat.
Este un produs solid si omogen care poate fi folosit pentru confectionarea de obiecte sanitare - a chiuvetelor si lavoarelor de orice dimensiuni, simple/ duble, potrivite oricarui tip de instalatii.
CORIAN este usor de curatat, folosindu-se doar apa si substante obisnuite de curatare. Arsurile de tigara, polenul de flori sau produsele cosmetice pot fi inlaturate cu usurinta prin folosirea unor produse abrazive.
Datorita faptului ca este un material neporos, rezista la aparitia petelor de murdarie si impiedica patrunderea microbilor in interiorul materialului, astfel recomandat pentru utilizare in spitale si in sali de operatie.

Garantie - 24 luni

Contacte - PACIFIC Adfi-serv com srl :

Telefon fix: 0234581345

Telefon mobil: 0722202178

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate