CHIUVETA BAIE TRAVERTIN CLASSIC RS-5, 42 X 15 CM

620,55 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

CHIUVETA BAIE TRAVERTIN CLASSIC RS-5, 42 X 15 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lavoarul de piatra naturala fixat pe un blat de piatra naturala se afla printre cele mai recente tendinte in cadrul amenajarilor interioare. Chiuveta din travertin Classic, model RS-5, este un foarte bun exemplu de produs care se potriveste foarte bine unei asemenea montaj: lavoar pe blat, in baie sau in bucatarie - atat in spatiile publice cat si in cele private. De dimensiuni ideale (diametru 42 cm, inaltime 15 cm), pentru camere medii, acest produs importat de PIATRAONLINE este ambalat la cutie si cantareste 14 kg.
Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.
Produsul este disponibil la dimensiuniile: 42 cm x 15 cm, ambalat la cutie (14 kg).

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate