CADA BAIE TRAVERTIN CLASSIC ST-010 SBSS - 120 X 80 X 3 CM

999 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

CADA BAIE TRAVERTIN CLASSIC ST-010 SBSS - 120 X 80 X 3 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caditele pentru dus constituie un elementul foarte important, eleganta si discreta in acelasi timp, cadita de dus din travertin Classic impresioneaza prin dimensiunile generoase (120 x 80 cm) si prin combinatia subtila intre liniile drepte. Nu in ultimul rand trebuie sa evidentiem culoarea blanda care se poate asocia perfect cu un numar foarte mare de stiluri decorative. O astfel de cadita de dus este deosebit de practica si usor de intretinut datorita formei sale dreptunghiulare.

Durabilitatea de nivel ridicat a travertinului face din aceasta cada de baie un produs care se poate utiliza timp indelungat, cu posibilitatea folosirii ei intreaga viata, mai ales atunci cand i se asigura intretinerea corespunzatoare cu impermeabilizant specific (sugeram produsele LTP, oferite de PIATRAONLINE). Detalii tehnice: 120 x 80 cm, cu intaltimea de 3 cm si o greutate de 70 kg.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate