GRESIE ITALIANA BAIE IN CONSTANTA

1 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

GRESIE ITALIANA BAIE IN CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Gresia ceramica Dutch Sf. Augustin oferteaza sa devina podea pentru toate mediile de interior.Dutch este o colectie de fonduri pentru podele si pereti din interior, este inspirat de nuante de lemn pentru a crea placi de gresie de portelan modern, elegant si rafinat. Seria este disponibil în dimensiuni de 60x150, 30x150, 45x90, 30x75 cm, în culorile gri, nisip, Argintiu, Alb. Gresia si faianta dutch productie italiana, este mata cu diferite striatii si prevede, de asemenea, numeroase decoratiuni si piese speciale în catalog, si aveti posibilitatea sa comandati in magazinul nostru Nobili Design in Constanta la pret de producator. Colectia de gresie si faianta ceramica, productie Italia oferă o interpretare fidelă a adancimii grafice delemn naturala care pune în evidentă spatiile comerciale si rezidentiale cu stil, oferind solutia perfectă pentru podele pereti de baie.
Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 60x150 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate