DISPENSER HARTIE IGIENICA OMIKRON

87,78 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la HYGIENE SERVICE ROMANIA-SCP MEDICAL LINE - Bucuresti

DISPENSER HARTIE IGIENICA OMIKRON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Omikron: dispenser compact cu un design stilizat, din care se deruleaza hartia igienica de lux, foaie dupa foaie. In acest dispenser compact, ruloul hartiei igienice este bine acoperit iar utilizatorul atinge numai hartia pe care o foloseste (fara risc de contaminare). Chiar daca are un design compact, dispenserul are o capacitate mare de inmagazinare - nu mai putin de 910 foi mari de hartie. Acest dispenser compact este ideal pentru toaletele publice des vizitate.
Datorita formei mai mari a hartiei din dispenserul compact Omikron si a sistemului de portionare foaie dupa foaie, consumul hartiei se reduce substantial. Datorita consumului mai mic si in combinatie cu forma marita a hartiei, scade si necesitatea de incarcare a dispenserului compact - cu 30%. Dispenserul are forma compacta si poate fi instalat fara probleme si in cele mai mici spatii dintr-o toaleta. Dispenserul compact Omikron este disponibil in 5 culori OMIKRON WHITE, OMIKRON SKY BLUE, OMIKRON BROWN, OMIKRON BLUE, OMIKRON BLACK si poate fi placut combinat cu dispenserele enMotion pentru prosoapele de hartie.
- Eficient
Dispenser de mare capacitate (900 portii), nevoie de schimbare scazuta pentru hartie. Reduce consumul de hartie cu 39%.
- Igienic
Dispenser complet inchis, atingi doar portia pe care o folosesti. Fara dezordine si fara reziduuri.

Contacte - HYGIENE SERVICE ROMANIA-SCP MEDICAL LINE:

Telefon mobil: 0767924224

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate