CHIUVETA ARCO TRAVERTIN SILVER SRSV 45 X 45 X 12 CM

699 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

CHIUVETA ARCO TRAVERTIN SILVER SRSV 45 X 45 X 12 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Uita tot ce stiai despre chiuvetele din piatra naturala. Sunt reci. Sunt greu de integrat in amenajari. PIATRAONLINE combate acest stereotip si iti prezinta noua colectie de chiuvete Arco care au puterea de a incalzi spatiul vizual si de a crea o zona de inspiratie. 

Din bloc de piatra, direct pe blatul baii tale

Importata din Turcia, chiuveta de baie Arco din travertin Silver este diferita de celelalte tipuri de chiuvete pe care le cunosti. Are un aer aparte prin coloritul cald si liniile drepte precise. Asociaz-o cu un blat din acelasi material sau chiar cu unul din lemn natur, iar transformarea te va surprinde si pe tine. Obtii o atmosfera intima si moderna simultan. 

Redesign complet in doar doi pasi

Vrei sa stii cat de usor se monteaza? Exact ca orice alta chiuveta asemanatoare. Chiuveta de baie Arco din travertin Silver este destinate uzului general, adica foloseste-o in bucatarie, baie si in spatiile publice precum birourile, cafenelele, cluburi si baruri.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate